Celozrnné ovsené cestoviny Felicia sú vynikajúcim zdrojom vlákniny a železa.
Ovos je obilnina z čeľade trávovitých. Potraviny z neho vyrobené boli vždy hlavným zdrojom sacharidov a energie. Vo forme cestovín uspokojí chuť na pochúťky a ponúka chuťovým pohárikom nový chuťový zážitok.
Ovos sa pestuje v severných krajinách, ktoré poskytujú kvalitnejšiu surovinu pre ekologické poľnohospodárstvo.
Vynikajúca voľba pre každého, kto sa chce zdravo a prirodzene stravovať bez toho, aby sa vzdal lahodnej chuti.
Všestranná a al dente lahodná chuť ovsa umožňuje mnohé kombinácie v kuchyni, rýchlo a jednoducho.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bezlepkové; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Nízky obsah nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Zdroj vlákniny; Bez sodíka/bez soli
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Jeho konzumácia je pestrá pre celú rodinu, obsahuje cenné živiny. Je výborný na prípravu rôznych omáčok alebo studených cestovinových šalátov.
Zloženie
51% celozrnná bio ovsená múka, bio kukuričná múka, bio hnedá ryžová múka, bio ryžová múka, bio tapiokový škrob
Tabuľka zložiek
Energie | 1481 kJ/354 kcal | |
Tuky | 4,4 g | 6.00 |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0,8 g | 4.00 |
Sacharid | 68 g | 26.00 |
- v ktorom cukry | 0,8 g | |
Vláknina | 5,4 g | |
Bielkovin | 9,9 g | 20.00 |
Soľ | 0 g | |
železo | 2,4 g | 17.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Odporúčaný referenčný denný príjem pre dospelých (8400 kJ/2000 kcal)
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!