Pivovarské kvasnice sú prísadou používanou pri výrobe chleba a piva. Vyrába sa z jednobunkovej huby nazývanej Saccharomyces cerevisiae. Chutí to horko.
Pivovarské kvasnice sa používajú aj ako potravinový doplnok. Chróm, bielkoviny, selén, draslík, železo, zinok, horčík a vitamíny skupiny B (tiamín [B1], riboflavín [B2], niacín [B3], kyselina pantoténová [B5], pyridoxín [B6], kyselina listová [B9], biotín [B7]) je bohatým zdrojom.
Pivovarské kvasnice sa používajú na podporu trávenia, pretože obsahujú drobné organizmy (mikroflóru), ktoré podporujú správne fungovanie tráviaceho systému.
Odborníci tvrdia, že pšeničné klíčky majú výbornú nutričnú hodnotu ako doplnok stravy. Skvelý zdroj rastlinných bielkovín s vlákninou a zdravými tukmi. Je tiež dobrým zdrojom horčíka, zinku, tiamínu, folátu, draslíka a fosforu.
Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Bez tuku; Bohaté na bielkoviny
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = 6 tabliet
3x2 tablety denne
Zloženie
Neaktívne pivovarské droždie (saccharomyces cerevisiae); protihrudkujúca látka: oxid kremičitý; Alergény: obsahuje obilniny, lepok a siričitany
Tabuľka zložiek
Energie | 1353 kJ/323 kcal | |
Tuky | 0,5 g | |
Sacharid | 40 g | |
Vláknina | 1 g | |
Bielkovin | 40 g | |
neaktívne pivovarské kvasnice | | 2388 mg |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
- DávkovanieNeprekračujte odporúčanú dennú dávku!
Výživový doplnok nenahrádza zmiešanú stravu a zdravý životný štýl. Výživové doplnky nie sú lieky, nemajú liečivý účinok a nie sú vhodné na liečbu alebo prevenciu chorôb. Ak ste tehotná, dojčíte, choré alebo užívate lieky, poraďte sa pred užívaním akéhokoľvek doplnku stravy so svojím lekárom! Neprekračujte odporúčané denné množstvo! Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!