Jablčný ocot je populárny domáci liek. Ľudia ho po stáročia používali na varenie a medicínu. Mnoho ľudí tvrdí, že môže zmierniť mnohé zdravotné ťažkosti.
Jablčný ocot má rôzne zdravotné výhody. Môže mať antimikrobiálne a antioxidačné účinky.
Jablčný ocot sa vyrába fermentáciou jablčného cukru na kyselinu octovú, ktorá je hlavnou zložkou octu a je zodpovedná za jeho zdravotné benefity.
Primárna zložka octu – kyselina octová – dokáže zabíjať škodlivé baktérie a brániť ich rozmnožovaniu a predtým sa používala ako dezinfekčný a prírodný konzervačný prostriedok.
Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Bez alergénov; S nízkym obsahom tuku; Zdroj bielkovín
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = 2 kapsuly
2x1 kapsula denne
Zloženie
objemové činidlo: maltodextrín; ocot z jablčného muštu (obsah kyseliny: 35 %); obal kapsuly: bovinná želatína
Tabuľka zložiek
Energie | 1540 kJ/368 kcal | |
Tuky | 1,16 g | |
Sacharid | 70,73 g | |
Bielkovin | 17,34 g | |
Jablčný ocot | | 160 mg |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
- DávkovanieNeprekračujte odporúčanú dennú dávku!
Výživový doplnok nenahrádza zmiešanú stravu a zdravý životný štýl. Výživové doplnky nie sú lieky, nemajú liečivý účinok a nie sú vhodné na liečbu alebo prevenciu chorôb. Ak ste tehotná, dojčíte, choré alebo užívate lieky, poraďte sa pred užívaním akéhokoľvek doplnku stravy so svojím lekárom! Neprekračujte odporúčané denné množstvo! Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!