Tapioka, tiež známa ako maniok, je koreňová zelenina s pomerne vysokým obsahom kalórií škrobu a bielkovín, ktorá je široko konzumovaná v mnohých krajinách po celom svete. Obsahuje vitamín C a meď.
Jednotlivci s potravinovými alergiami môžu mať prospech z používania tapiokovej koreňovej múky pri varení a pečení, pretože neobsahuje lepok, obilniny a orechy.
Tapioková múka sa vyrába mletím koreňa tapioky.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Bezlepkové; Bez tuku; Bez nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Obzvlášť nízky obsah sodíka/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Zloženie
100% organická tapioková / manioková múka (Manihot esculenta)
Tabuľka zložiek
Energie | 1367 kJ/327 kcal |
Tuky | 0 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharid | 80 g |
- v ktorom cukry | 4 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bielkovin | 0 g |
Soľ | 0,01 g |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!