História hrachu siaha až do raného Egypta, Pakistanu a Afganistanu, ale v súčasnosti sa používa v nespočetných častiach sveta. Hrach, ktorý je botanicky ovocím, obsahuje množstvo mikroživín.
Hrachový proteínový prášok je skvelým vegánskym spôsobom, ako zvýšiť príjem bielkovín. Vmiešajte hrachový proteínový prášok do smoothie alebo iného nápoja, kaše, polievky alebo dezertu.
BioMenü BIO HRACHOVÝ PROTEÍN prášok sa vyrába z triedeného, čisteného hrášku pestovaného v kontrolovaných podmienkach. Kvalitný prírodný zdroj bielkovín, ktorý neobsahuje cholesterol. Je bez GMO, nealergický a bez ťažkých kovov, pesticídov, živočíšnych látok a kontaminantov. So svojimi nespočetnými možnosťami použitia je to hlavný nástroj na dodávanie rastlinných bielkovín do tela.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Bez alergénov; Bezlepkové; Nízky obsah nasýtených tukov; Bez cukru; Bohaté na bielkoviny
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = 20-30 g
1 porcia denne, zmiešaná s nápojmi alebo zeleninou
Zloženie
100% bio proteín hrachu (pisum sativum)
Tabuľka zložiek
Energie | 1614 kJ/386 kcal |
Tuky | 4,5 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 1,5 g |
- v ktorom mononenasýtené mastné kyseliny | 1,6 g |
- v ktorom mononenasýtené mastné kyseliny | 1,1 g |
Sacharid | 1,1 g |
- v ktorom cukry | 0 g |
Vláknina | 0,7 g |
Bielkovin | 83,7 g |
Soľ | 1,3 g |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
Vyhlásenia
VYHLÁSENIE ALERGÉNOV
Týmto potvrdzujeme, že hrachový proteínový prášok neobsahuje žiadne látky spôsobujúce alergie alebo intoleranciu ako zložky alebo možnosť krížovej kontaminácie. Zoznam alergénov, ktoré pravdepodobne spôsobia nežiaduce reakcie u vnímavých jedincov, je uvedený v prílohe II k nariadeniu (EÚ) č. 1169/2011. Upozorňujeme, že toto vyhlásenie je založené na informáciách poskytnutých výrobcom produktu.
AUTENČNOSŤ
Organický hrachový proteínový prášok je 100% prírodný a neobsahuje žiadne prídavné látky, ako sú cukry, kyseliny, farbivá a konzervačné látky.
GMO FREE
Organický hrachový proteínový prášok nepodlieha genetickým modifikáciám. Kontroly procesov sú zavedené, aby sa zabezpečilo, že nemôže dôjsť k náhodnej kontaminácii geneticky modifikovanými materiálmi alebo materiálmi získanými z nich. Týmto potvrdzujeme, že organický hrachový proteínový prášok nepodlieha označovaniu podľa nariadení EÚ 1829/2003/ES a 1830/2003/ES o geneticky modifikovaných potravinách a krmivách.
PESTICÍDY
Organický hrachový proteínový prášok spĺňa požiadavky uvedené v nariadení Rady (ES) č. 834/2007 (a následných zmenách). Spĺňa tiež prísne normy ekologického poľnohospodárstva Soil Association. Počas výrobného procesu nie sú produkt a obalové materiály vystavené pesticídom ani rezíduám pesticídov. Pesticídy sa neskladujú na mieste, ani sa nepoužívajú vo výrobných alebo skladovacích priestoroch.
ŽIARENIE
Výrobok nebol ožarovaný a je v súlade s nariadením EÚ 1999/3/EC.
VYHLÁSENIE BSE
Bio Hrachový proteínový prášok je vyrobený výlučne z rastlinného zdroja a neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu. Nepochádza zo žiadneho živočíšneho zdroja a neprišiel do kontaktu so žiadnymi zložkami živočíšneho pôvodu.
ZVYŠKOVÉ ROZPÚŠŤADLÁ
Vo výrobnom procese sa nepoužívajú žiadne zvyškové rozpúšťadlá.
HLADINA NEŽIADUCICH LÁTOK
Prísne kontrolovaný výrobný proces organického hrachového proteínového prášku zabezpečuje, že hladiny nežiaducich látok (ťažké kovy, PAH, mykotoxíny atď.) sú pod limitmi stanovenými legislatívou EÚ (nariadenie Komisie č. 2073/2005, č. 1881/2006 a následné zmeny a doplnenia). ), vrátane odporúčaní EFSA o kontaminantoch potravín.
VYHLÁSENIE O TESTOVANÍ NA ZVIERATÁCH
Produkt nebol testovaný na zvieratách.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!