Fazuľa mungo je jedným z najlepších zdrojov rastlinných bielkovín. Je bohatý na esenciálne aminokyseliny, antioxidanty a živiny.
Fazuľa mungo (Vigna radiata) je malá zelená fazuľka patriaca do čeľade strukovinových. Pestuje sa už od staroveku. Kým pochádza z Indie, fazuľa mungo sa neskôr rozšírila do Číny a rôznych častí juhovýchodnej Ázie.
Fazuľa mungo je neuveriteľne všestranná a bežne sa používa v šalátoch, polievkach a smažených hranolkách. Keďže fazuľa mungo je zdravá, chutná a všestranná, mala by byť zaradená do vášho jedálnička.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; S nízkym obsahom tuku; Nízky obsah nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Bohaté na vlákninu; Bohaté na bielkoviny; Obzvlášť nízky obsah sodíka/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Zloženie
100% bio fazuľa mungo (Vigna radiata); Alergény: môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje a sezamu
Tabuľka zložiek
Energie | 1316 kJ/314 kcal |
Tuky | 1,5 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharid | 42 g |
- v ktorom cukry | 3,2 g |
Vláknina | 18 g |
Bielkovin | 24 g |
Soľ | 0,01 g |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!