Cícerová múka je po stáročia základom indickej kuchyne, bezlepková alternatíva pšeničnej múky.
Cícerová múka je plná zdravých živín. Je výbornou náhradou za rafinovanú pšeničnú múku, pretože má nižší obsah sacharidov a kalórií, ale je tiež bohatšia na bielkoviny a vlákninu.
Cícerová múka je chutná a výživná, čo pomáha skvalitniť stravu.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Neožiarené; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahujúce pridaný cukor; Bezlepkové; Nízky obsah nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Bohaté na vlákninu; Bohaté na bielkoviny; Obzvlášť nízky obsah sodíka/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Zloženie
100% bio cícerová múka (Cicer arietinum)
Tabuľka zložiek
Energie | 1540 kJ/368 kcal |
Tuky | 6,1 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharid | 51 g |
- v ktorom cukry | 2,2 g |
Vláknina | 9,3 g |
Bielkovin | 22 g |
Soľ | < 0,01 g |
Priemerné hodnoty. Pravidelne kontrolujeme naše výživové informácie.
Varovania
- KvalitaKeďže ide o prírodný produkt, nutričné vlastnosti sa môžu meniť v závislosti od podmienok prostredia a v priebehu času.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!